Click to order

Про нас

Що в нас особливого?

Why Not Sushi - це молода та активна мережа доставки японської кухні, яка завжди розвивається!

Ми знаємо, що висока репутація створюється роками напруженої праці всієї команди, а зруйнуватися може вчинком одного. В роботі з клієнтами і партнерами не буває дрібниць, якими можна знехтувати.

Швидка доставка
Преміум роли
Свіжі продукти
Професійний шеф-повар
доставка від 40 хвилин
великі шматочи та преміум якість
свіжа рибка с холодних берегів Норвегії
закінчив з відзнакою академію суші у столиці Южної Кореї
Швидка доставка
Преміум роли
Свіжі продукти
Професійний шеф-повар
доставка від 40 хвилин
великі шматочи та преміум якість
свіжа рибка с холодних берегів Норвегії
закінчив з відзнакою академію суші у столиці Южної Кореї
Доставка Суші від 40 хвилин у Дніпрі- Why Not?!
Смачні суші це в першу чергу злагоджена робота команди професійних кухарів. Наша основна цінність- це наші задоволені клієнти
Ми славимося якісним обслуговуванням та преміум якістью за достопною ціною, а готуємо тільки з якісних інгредієнтів (якісного свіжого лосося, справжнього рису для суші та сиру Філадельфія) і обладнанням для готування.
Наш шеф навчався робити ролі у Кореї. З 2016 по 2019 закінчив з відзнакою академію суші в Сеулі, столиці Південної Кореї, а потім привіз нам у Дніпро частинку Азії.️ І ось уже котрий рік ми займаємося своєю улюбленою справою та радіємо найякіснішими суші та ролами у Дніпрі. Ми з вами знайшли один одного і закохалися

Купуючи суші та роли у нас, ви можете бути на 100% впевнені у безпеці вашої їжі. Ми працюємо на постійних клієнтів, тому стабільно радіємо вам свіжою рибкою прямо з холодних берегів Норвегії

Заходьте до нас, або замовте доставку додому смачних ролів від нашого шеф-кухаря
Бренд Шеф Why Not?!
Популярність суші у світі зростає з кожним днем, і Це відкриває скарб – кухаря сушиста, творчу особу з гарним смаком та бажанням нагодувати смачно та красиво.

Кваліфікацію «суші-шеф» можна заслужити тільки якщо кухар пропрацював сушистом від 10 років у ресторанах. Тому кожен початківець і досвідчений сушист завжди прагне рости і розвиватися, щоб заслужити на це звання.
Кухар повинен уміти приготувати порції оптимального розміру – на один укус, знати про правила нарізки риби, враховувати напрямок волокон, жирність та текстуру філе. А найголовніше – кухар має бути мудрою людиною, та приємним у всіх відносинах.
Наш девіз: ЛЮБОВ З ПЕРШОГО РОЛУ
А таке можливе лише за умови якісних та свіжих компонентів!