Популярність суші у світі зростає з кожним днем, і Це відкриває скарб – кухаря сушиста, творчу особу з гарним смаком та бажанням нагодувати смачно та красиво.
Кваліфікацію «суші-шеф» можна заслужити тільки якщо кухар пропрацював сушистом від 10 років у ресторанах. Тому кожен початківець і досвідчений сушист завжди прагне рости і розвиватися, щоб заслужити на це звання.
Наш шеф навчався робити ролі у Кореї. З 2016 по 2019 закінчив з відзнакою академію суші в Сеулі, столиці Південної Кореї, а потім привіз нам у Дніпро частинку Азії.️ І ось уже котрий рік ми займаємося своєю улюбленою справою та радіємо найякіснішими суші та ролами у Дніпрі. Ми з вами знайшли один одного і закохалися
Купуючи суші та роли у нас, ви можете бути на 100% впевнені у безпеці вашої їжі. Ми працюємо на постійних клієнтів, тому стабільно радіємо вам свіжою рибкою прямо з холодних берегів Норвегії
Заходьте до нас, або замовте доставку додому смачних ролів від нашого шеф-кухаря
Кухар повинен уміти приготувати порції оптимального розміру – на один укус, знати про правила нарізки риби, враховувати напрямок волокон, жирність та текстуру філе. А найголовніше – кухар має бути мудрою людиною, та приємним у всіх відносинах.
Наш девіз: ЛЮБОВ З ПЕРШОГО РОЛУ
А таке можливе лише за умови якісних та свіжих компонентів!